Modtag RSS

Robotstøvsuger

HVORFOR BØR DU ANSKAFFE DIG EN ROBOTSTØVSUGER?

De fleste mennesker har hørt en masse om robotstøvsugere, men hvorfor er det lige en god idé med sådan en? Her finder du vores kunders fire vigtigste grunde til at anskaffe dig en robotstøvsuger.

SLIP FOR DEN KEDELIGE OPGAVE

Lad os se det i øjnene. Det er de færreste mennesker, der synes, at det er sjovt at støvsuge. For langt de fleste er det blot en opgave, der skal overstås så hurtigt som muligt. Med en robotstøvsuger slipper du helt for opgaven. Nogle kommuner anbefaler ældre mennesker at anskaffe sig en robotstøvsuger, fordi den klarer opgaven lige så godt som et menneske. Robotstøvsugeren klarer i nogle tilfælde endda arbejdet bedre, fordi den kan komme ind under sofaen og rundt i hjørnerne.

BRUG TID PÅ FAMILIEN

I stedet for at styrte rundt med en støvsuger i hånden kan du bruge tid på at være sammen med dine børn eller på dine fritidsinteresser. Du får støvsuget og samtidig brugt tid på de ting, du prioriterer højest – også selvom du har et travlt job og mange aktiviteter udenfor hjemmet. Du kan indstille nogle modeller, så de oven i købet støvsuger på tidspunkter, hvor du ikke er hjemme. Aldrig mere dårlig samvittighed over nullermænd på gulvtæppet.

STYR PÅ ALLERGIERNE

Hvis du selv eller et familiemedlem lider af astma eller er allergisk overfor støv eller dyrehår, er det en god idé at købe en robotstøvsuger. Med en robotstøvsuger er du sikker på, at der støvsuges ofte og på steder, der ellers kan være svære at nå, f.eks. i hjørnerne og under sofaen. Det er bevist, at hyppig støvsugning giver et bedre indeklima, hvilket er sundt for alle. Hunde- og katteejere kender det evindelige problem med hår, der sidder fast på tøj og møbler. Hyppig støvsugning sikrer, at dyrehårene ender i støvsugeren og kun i støvsugeren.

LAVT ENERGIFORBRUG

Priserne på el stiger hele tiden, så der er god grund til at tænke over sit elforbrug i hjemmet. Robotstøv­suger­en bruger f.eks. mindre energi end den traditionelle støvsuger.

© Copyright 2017 toprobot.dk - Alle rettigheder reserveret.