Modtag RSS

Wiper Robotplæneklipper

 • Demonstration af Wiper

  Demonstration af Wiper

  Demonstration af robotplæneklipper

  Få en uforpligtende demonstration af en automatisk græsplæneklipper i din egen have, kun på sjælland

  Vi tilbyder også totalinstallation af robot plæneklippere

   

  Pris: 1,00 ,-
  Gratis fragt.
 • Wiper Blitz X

  Wiper Blitz X

   

  Wiper Blitz X robotplæneklipper

  Klipper op til ca. 400 M2 græsplæne uden kanttråd.


  Pris: 9.995,00 ,-
  Gratis fragt.
 • Wiper JOY til 600 m2

  Wiper JOY til 600 m2

   

  Wiper JOY robotplæneklipper til 600 m2 græsplæne

  Passer til de fleste villahaver


  Pris: 10.995,00 ,-
  Vor pris: 9.995,00 ,-
  Gratis fragt.

 

Er du træt af at slå græs? Få en Wiper Robot Plæneklipper til at gøre arbejdet for dig!

 

 

Vi kender det alle sammen. Græsset vokser ekstra højt når man ikke gider at slå det. Det tunge og nøjsommelige arbejde med, at skubbe traditionelle plæneklippere rundt, svedende i høj sol og varme hører fortiden til. Den nye teknologi er kommet for at blive, robot plæneklippere har gjort deres indtog og er nu en del af vores arsenal af maskiner, der gør hverdagen lettere.

Sensorteknologi gør robot plæneklipperen nem at starte med

Der er mange, der går og tror, at det er besværligt og forvirrende at komme i gang med en robotplæneklipper, den tanke kunne ikke være mere forkert. Wiper Robot Plæneklippere er alle udstyret med sensorer som gør at plæneklipperen selv kan se hvor græsplænen slutter. Det betyder i praksis at du stort set bare skal lade plæneklipperen op, slippe den løs og så er du kørende med en ny smart robot plæneklipper der gør det sure arbejde for dig.

Sikkerheden er i top med Wiper Robot Plæneklippere

Udover de førnævnte sensorer til at opfange om maskinen stadig kører på græsplanen, har Wiper Plæneklippere også sensorer der sikrer brugen af din robot plæneklipper fuldstændig. Den har blandt andet sensorer der hurtigt stopper de roterende blade, skulle maskinen blive løftet op.

Andre sensorer sørger for at maskinen stopper i tilfælde af nogen vender den om under drift. Det kan også være hvis den selv ruller over. Wiper Plæneklippere virker dog på stigninger op til 50% så det skulle være usandsynligt, men med de ekstra sensorer er du sikret hvis naboens børn nu skulle komme ind og finde en robotstyret plæneklipper yderst interessant.

Wiper Plæneklippere er skånsomme og billige i drift

Med elektriske robot plæneklippere får du en velplejet græsplæne, der lydløst slås hurtigt og effektivt mens det passer dig bedst. Plæneklipperne er yderst skånsomme for miljøet og udstyret med den nyeste batteriteknologi der giver hurtige opladninger der varer i lang tid. Når robot plæneklipperen er ved at løbe tør for strøm kører den selv tilbage til ladestationen.

Vi håber, at du med ovenstående information, er klar til at præsentere din have for nutidens teknologiske hjælpemidler, der tager det sure ud af at passe haven.

Wiper robot plæneklippere klarer op til 10000 M2 græsplæne.

Kvalitet til en god pris. få et tilbud med montering

© Copyright 2017 toprobot.dk - Alle rettigheder reserveret.