Share |

Persondatapolitik

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

www.toprobot.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

Slette en cookie
Det er muligt at slette cookie''s på følgende måde:

 Internet Explorer 5 .X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.toprobot.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

www.toprobot.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Logstatistik bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • email-adresse

Personoplysningerne registreres hos www.toprobot.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.toprobot.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.toprobot.dk via e-mail: info@toprobot.dk

Den dataansvarlige er Johnny Nielsen Mail: johnny@toprobot.dk

© Copyright 2017 toprobot.dk - Alle rettigheder reserveret.