Share |

Handelsbetingelser

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til www.toprobot.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

www.toprobot.dk anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
www.toprobot.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til www.toprobot.dk via info@toprobot.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling:

Betaling kan foretages med kreditkort (toprobot.dk pålægger ingen gebyr for dette), ligeledes kan der betales med bankoverførsel 

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgå fra www.toprobot.dk , Vælger du at modtagen varen med efterkrav betales beløbet ved modtagelse af varen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til www.postdanmark.dk overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder tredjemands forhold, til Køberen. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
www.toprobot.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for www.toprobot.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og www.toprobot.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.toprobot.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
www.toprobot.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Ovenstående Ansvarsfraskrivelser gælder med mindre andet følger ad Dansk rets ufravigelige regler

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden www.toprobot.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.toprobot.dk det modtagne beløb incl. fragt. 

Varen skal retuneres i væsentlig samme stand og mængde.

Købet kan fortrydes ved at overdrage varen til postvæsnet eller returnere varen til Toprobot.dk Christian X`s Alle 17 2800 Lyngby
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen incl. fragtomkostninger.

Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
www.toprobot.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af www.toprobot.dk medføre til politianmeldelse.

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
www.toprobot.dk
Christian X`s Alle 17
2800 Lyngby
Tlf 30 86 6666
CVR-nr 30294829

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 12 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via giro, e-bank eller check, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort:
www.toprobot.dk anvender en betalings-gateway fra E-pay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.

Bank:
Danske Bank
Reg.nr. 4065 Kontonr 10380626Levering:
Vi afsender normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Alle ordrer leveres fremover som postpakker via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system.
Større ordre bliver sendt med fragtmand.
Du kan modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre, hvis dette ønskes.

Fragt:
www.toprobot.dk anvender Postens erhvervspakker.
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.
Større ordre blive dog leveret med fragtmand.

Retur:
Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret.
Ved køb af Robotplæneklippere/robotstøvsugere/elcykler er den intakte emballage altid en væsenlig del af varens værdi.
Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt
Varerne skal returneres i original emballage, i væsenlig samme stand og mængde
Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig.
Købet kan fortrydes ved at overdrage varen til postvæsnet eller ved at returnere varen til Toprobot.dk Christian X`s Alle 17 2800 Lyngby
Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

Reklamation og garanti:
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle nye produkter fra modtagelsen af disse
www.toprobot.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, købet kan hæves hvis reparation eller ombytning ikke er muligt
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af  www.toprobot.dk.
Varen sendes til Toprobot.dk Christian X´S Alle 17 2800 Lyngby
Kontakt:
Du kan kontakte toprobot.dk på tlf. 3086 6666 mellem kl. 16.00-19.00 eller på mail info@toprobot.dk.
Vi besvare mail inden for 24 timer.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

E-handelsfondens forbruger hotline

© Copyright 2019 toprobot.dk - Alle rettigheder reserveret.