Modtag RSS

Elcykler

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Hvorfor bør du anskaffe dig en elcykel?

 

Det er i dag blevet ret populært at købe elcykler, men hvad skyldes den stigende popularitet? Vi har her forsøgt at komme med vores bud på de 4 største grunde til at købe en elcykel eller elladcykel.

 

Kom mere ud – Få dyrket mere motion med en elcykel

 

Mange tror fejlagtigt at en elcykel kører af sig selv, det kunne ikke være mere forkert. Det eneste hjælpemotoren gør er at den udjævner terrænet fuldstændig. Det betyder at, selvom du kører i bakket terræn føles elcyklen som om den hele tiden kører på en helt lige vej. Du skal dog stadig selv træde i pedalerne. Det gør at du kommer mere ud og faktisk får dyrket en hel del mere motion, end da du blot havde din bil.

 

Elcykelejere går ikke i panik over de evigt stigende benzinpriser

 

Med dagens benzinpriser er der vidst ingen tvivl om at en investering i en ordentlig elcykel ville være tjent ind på meget kort tid. Når den så er tjent ind vil du med hver tur du kan køre på elcyklen over bilen, for eksempel ned og handle, spare penge direkte ned i lommen. Så kan du med tiden spare til et nyt fjernsyn eller måske en tur ud og rejse.

 

Elcykler er gode for miljøet

 

Mange snakker i dag om vigtigheden ved at skåne miljøet for fremtidige generationer. Vi skal hvert år nedbringe vores Co2 udslip og det gør vi altså kun ved at skifte vores vaner. Skift bilen ud med en elcykel, den kører på elektricitet og er enormt effektiv per krone brugt i elektricitet.

 

En elcykel kan fås med lad – oplagt til familer med børn

 

Vi tilbyder her på Toprobot.dk elladcykler, hvilket er oplagt til at hente og bringe børnene med. Det viser også dig som et godt forbillede foran de andre forældre i skolen, samt for dine egne børn.

 

Elladcykler har også mange konfigurationsmuligheder, for eksempel kan du have hunden med på tur i, eller en elcykel der transporterer varer ud for din forretning – du slipper for at buddene kører sig selv i sænk, og får derved gladere og mere motiverede medarbejdere.

 


© Copyright 2019 toprobot.dk - Alle rettigheder reserveret.