Modtag RSS

Ambrogio Robotplæneklipper


HVORFOR BØR DU ANSKAFFE DIG EN ROBOTPLÆNEKLIPPER?

For år tilbage betragtede de fleste en robotplæneklipper som noget, der hørte store golfklubber eller herregårde til. I dag er robotplæneklipperen ikke uvant inventar i almindelige haver. Hvorfor køber flere og flere en robotplæneklipper? Kunderne nævner disse fire vigtige årsager.

TIDEN ER KOSTBAR

Job, familie og nogle fritidsinteresser koster mange timer hver uge. Det gør en flot græsplæne også, hvis man selv skal slå og gøde den. Med en robotplæneklipper kan du overlade arbejdet til maskinen og selv bruge tid på de ting, du prioriterer højest. I det skandinaviske klima kan der være langt mellem solskinstimerne. Vi vil nyde dem, når de endelig er der, i stedet for at skulle pukle over græsklipning.

SLIP FOR DET FYSISK HÅRDE ARBEJDE

Spar på kræfterne i haven. Græsslåning på traditionel vis kan være udmattende for ben og ryg, også selvom du har en havetraktor. Er vejret varmt, kan det være opslidende nok at sidde på terrassen endsige slå græsset. Overlad det hårde arbejde til robotplæneklipperen og spar dine kræfter til vigtigere ting.

SUND OG MILJØVENLIG GRÆSPLÆNE

Moderne robotplæneklippere skærer græsset i så små stykker, at det glider ned mellem de bestående græsstrå og formulder. På den måde får du gødet græsplænen på naturlig vis uden brug af skadelige kemikalier. De mest avancerede robotplæneklippere kan selv afgøre, om græsset trænger til at blive klippet og kører derfor ikke unødigt på plænen. Det skåner den også.

DROP HØFEBEREN

Flere og flere danskere oplever allergiske reaktioner, og desværre er græspollen én af de mest almindelige syndere. Når du slår din græsplæne med en almindelig plæneklipper, går du i en støvsky af græspollen, og hver gang du udsættes for store mængder græspollen, risikerer du at tricke en allergi, som senere kan vende tilbage ved langt mindre påvirkninger. Robotplæneklipperne får ikke allergi – og du er ikke i nærheden, når den slår dit græs.

GENER DINE NABOER MINDST MULIGT

Mange modeller robotplæneklippere kan programmeres, så de kører på bestemte tidspunkter og på bestemte steder. På den måde kan du lade robotplæneklipperen klare græsslåningen på tidspunkter, hvor du og dine naboer er på arbejde, så I kan nyde roen, når der er tid til at sidde i haven. Robotplæneklippere er i øvrigt så støjsvage, at du sagtens kan bruge haven, selvom robotplæneklipperen er i gang med sit arbejde.

© Copyright 2019 toprobot.dk - Alle rettigheder reserveret.